obloane interior Shutters Factory

Beneficii

Știm că îți dorești ce-i mai bun pentru locuința ta; acest lucru este cât se poate de normal. Iar obloanele noastre de interior îți oferă exact acea combinație perfectă între estetică și funcționalitate pe care o cauți. Iată care sunt beneficiile pe care ți le aduc produsele noastre.

Stil și eleganță

Obloanele de interior accentuează decorul încăperilor și adaugă o tușă personală aspectului interior al locuinței, reflectând personalitatea ta și designul de interior ales pentru locuința ta.

Controlul luminii

Pătrunderea luminii în încăpere este controlată în totalitate (mai puțin în cazul stilului Cafenea), reorientarea facilă a lamelelor obloanelor permițând intrarea luminii în încăpere sau blocarea ei, după preferințe.

Controlul intimității

Mai ales în cazul locuințelor aflate lângă străzi și căi pietonale aglomerate sau clădiri învecinate aflate la mică distanță, obloanele împiedică privirile nedorite din exterior, permițând totuși intrarea luminii.

Flexibilitatea alegerii

Obloanele noastre de interior sunt disponibile într-o varietate de stiluri și opțiuni astfel încât să completeze în cel mai bun mod cu putință decorul existent al încăperilor în care sunt montate.

Efecte unice

Lamelele obloanelor pot fi reorientate cu ușurință în diferite unghiuri pentru filtrarea luminii în diverse direcții, obținând efecte unice de lumină și putând astfel schimba atmosfera încăperilor în care sunt montate.

Barieră naturală

Obloanele permit păstrarea deschisă a ferestrelor și ușilor pentru aerisirea încăperilor fară grija că animalele de companie precum pisicile sau câinii ar putea ieși din locuință, sau intrarea altora din exterior.

Izolare termică

Obloanele contribuie la eficiența energetică absorbind căldură din interior și evitând astfel disiparea ei către exterior prin uși și ferestre, funcționând că o barieră suplimentară între încăpere și geamuri.

Ușor de întreținut

Obloanele noastre de interior sunt printre cele mai ușor de întreținut dintre opțiunile disponibile pentru acoperirea ferestrelor, fiind foarte ușor de menținut iar curățarea lor este extrem de facilă.

Rezistența la apă

Materialul compozit al produselor noastre este rezistent la apă așa încât nu trebuie să vă faceți griji din cauza umidității și condensului din încăperi sau contactului cu apa în bucătărie sau baie.

Durabilitate

Materialul compozit din care sunt fabricate produsele noastre este foarte durabil, ceea ce ne permite să vă oferim o garanție de 10 ani pentru obloanele vândute și instalate de firma noastră.

Greutate redusă

Așa cum veți constata la livrare, obloanele noastre sunt, față de dimensiunile lor, nu doar durabile ci și ușoare iar sistemul montat nu va pune presiune pe structura pereților pe care se montează.

Manevrare ușoară

Sistemul de orientare a lamelelor și mecanismul de ajustare a unghiurilor acestora face ca manevrarea lor să fie foarte ușoară așa încât deschiderea sau închiderea totală sau parțială a lor să fie facilă.