logo Shutters Factory
obloane interior Shutters Factory

Descoperă obloanele noastre de interior elegante și eficiente

 
Suntem o companie cu peste 10 ani de experiență în industria obloanelor de interior în Marea Britanie și Olanda unde aceste produse – cunoscute sub numele “Plantation Shutters” – sunt foarte populare.
 
Iar produsele noastre sunt fabricate chiar în România – la Onești – unde avem fabrica dedicată până acum doar exportului.
 
Suntem încântați să aducem calitatea și eleganța acestui produs și pe piața din România, începând cu malul Mării Negre.
 
Fii unul dintre primii care descoperă acest produs exclusivist și transformă-ți casa într-un spațiu confortabil și modern cu ajutorul obloanelor noastre de interior.

Beneficii

 

Stil și eleganță

Obloanele de interior accentuează decorul încăperilor și adaugă o tușă personală aspectului interior al locuinței, reflectând personalitatea ta și designul de interior ales pentru locuința ta.
 

Controlul luminii

Pătrunderea luminii în încăpere este controlată în totalitate, reorientarea facilă a lamelelor obloanelor permițând intrarea sau blocarea luminii, după preferințe.
 

Controlul intimității

Mai ales în cazul locuințelor aflate lângă străzi și căi pietonale aglomerate sau clădiri învecinate aflate la mică distanță, obloanele împiedică privirile nedorite din exterior, permițând totuși intrarea luminii.
 

Flexibilitate

Obloanele noastre sunt disponibile într-o varietate de stiluri astfel încât să completeze în cel mai bun mod cu putință decorul existent al încăperilor în care sunt montate.
 

Efecte unice

Lamelele obloanelor pot fi reorientate cu ușurință în diferite unghiuri pentru filtrarea luminii în diverse direcții, obținând efecte unice de lumină și putând astfel schimba atmosfera încăperilor în care sunt montate.
 

Barieră naturală

Obloanele permit păstrarea deschisă a ferestrelor pentru aerisirea încăperilor fără grija că animalele de companie precum pisicile sau câinii ar putea ieși din locuință, sau intrarea altora din exterior.
 

Izolare termică

În sezonul rece obloanele contribuie la eficiența energetică absorbind căldura din interior și evitând astfel disiparea ei către exterior prin ferestre, funcționând ca o barieră suplimentară între încăpere și geamuri.
 

Ușor de întreținut

Obloanele noastre sunt printre cele mai ușor de întreținut dintre opțiunile disponibile pentru acoperirea ferestrelor, fiind foarte ușor de menținut iar curățarea lor este extrem de facilă.
 

Durabilitate

Materialul compozit din care sunt fabricate produsele noastre este foarte durabil, ceea ce ne permite să vă oferim o garanție de 10 ani pentru obloanele vândute și instalate de firma noastră.
 

Greutate redusă

Așa cum veți constata la livrare, obloanele noastre sunt, față de dimensiunile lor, nu doar durabile ci și ușoare iar sistemul montat nu va pune presiune pe structura pereților pe care se montează.
 

Manevrare ușoară

Sistemul de orientare a lamelelor și mecanismul de ajustare a unghiurilor acestora face ca manevrarea lor să fie foarte ușoară așa încât deschiderea sau închiderea totală sau parțială a lor este facilă.
 

Rezistență la apă

Materialul compozit al produselor noastre este rezistent la apă așa încât nu trebuie să vă faceți griji din cauza umidității și condensului din încăperi sau contactului cu apa în bucătărie sau baie.

Cere o ofertă

 
Sună-ne sau trimite-ne un email cu dimensiunile ferestrelor tale sau completează formularul de mai jos și îți vom furniza un preț ce va include montajul. Dacă vei fi mulțumit de prețul oferit, un avans de 10% va fi necesar pentru continuarea comenzii. Unul dintre specialiștii noștri te va vizita pentru a-ți arăta mostrele de material și stabili design-ul obloanelor precum și măsurătorile exacte și, după plata integrală și producția lor, vom programa instalarea obloanelor la tine acasă.

Nu rata această oportunitate și contactează-ne acum pentru a obține cele mai bune obloane de interior!

Sună-ne la
0720 535 632
 
sau scrie-ne la email
order@shuttersfactory.ro
 
sau completează formularul de mai jos

  Stiluri disponibile

  Înalt
  Obloane de interior stil inalt
  Suprapus
  Obloane de interior stil suprapus
  Cafenea
  Obloane de interior stil cafenea
  Comercial
  Obloane de interior stil comercial
  Shutters Factory

  Shutters Factory SRL

  Adresa: Strada Avântului 23, Onești, jud Bacău
  Telefon: 0745 262 589
  Email: order@shuttersfactory.ro