obloane interior Shutters Factory

Despre noi

Suntem o afacere de familie specializată în producția, vânzarea și instalarea de obloane de interior.

Dar mai ales suntem dedicați transformării locuințelor clienților noștri în spații cu adevărat remarcabile, în medii frumoase și funcționale.

Ne-am început drumul în afaceri în 2010 cu o viziune clară – să aducem confort și eleganță în casele clienților noștri. Suntem motivați de pasiunea noastră pentru designul de interior și de dorința de a crea o atmosferă în care oamenii să se simtă cu adevărat acasă.

Printr-o abordare atentă și consultativă, oferim soluții personalizate de obloane de interior de înaltă calitate, concepute pentru a combina estetica rafinată cu funcționalitatea optimă. Echipa noastră de experți este pregatită și disponibilă să îți ofere consultanță specializată și o gamă variată de opțiuni de personalizare pentru a te ajuta să găsiți soluția perfectă pentru fiecare încăpere.

Obiectivul nostru este să depășim așteptările clienților noștri, oferind produse de calitate și servicii complete, de la măsurători profesionale la consultanță, instalare promptă și suport post-vânzare.

SHUTTERS FACTORY SRL

Strada Avântului 23

Onești, jud Bacău

Experiența noastră

În cei peste 10 ani de activitate am instalat obloane de interior în casele câtorva mii de clienți, atât din România dar mai ales din Marea Britanie unde operăm o afacere deja la nivel național prin prisma faptului că în Marea Britanie obloanele de interior (cunoscute sub numele “plantation shutters“) sunt foarte populare.

De altfel suntem convinși că atunci când ai vizitat zone rezidențiale din Regatul Unit, fie în trecere fie în vizită la familie sau prieteni stabiliți în Marea Britanie, ai remarcat aceste produse instalate la ferestrele foarte multor locuințe.

Obloanele produse în fabrica noastră din Onești ajung prin parteneri de business și în țări precum Olanda, Belgia, Spania și Italia unde piața obloanelor de interior se dezvoltă pe fondul creșterii interesului pentru soluții de acoperire a ferestrelor care aduc beneficii dincolo de estetică: controlul luminii și al intimității, funcționalitatea și ușurința în utilizare, durabilitatea produselor, printre altele.

Fabrica noastră

Având deja un istoric solid și experiență în producția obloanelor de interior, fabrica noastră reprezintă baza operațiunilor noastre. Aici, într-un mediu dotat cu tehnologie de ultimă generație, producem obloane de interior de cea mai înaltă calitate pentru clienții noștri.

Cu o echipă dedicată de specialiști și tehnicieni, ne asigurăm că fiecare oblon fabricat în unitatea noastră de producție îndeplinește cele mai riguroase standarde de calitate și durabilitate. Fiecare pas al procesului de fabricație este realizat cu atenție la detalii și pasiune pentru perfecțiune, astfel încât să oferim produse excepționale care să îmbunătățească locuințele clienților noștri.

Fabrica noastră din Onești reprezintă inima afacerii noastre, unde pasiunea pentru calitate și frumusețe se întâlnește cu expertiza și abilitățile noastre. Suntem mândri să contribuim la dezvoltarea economiei locale și la crearea de locuri de muncă în comunitatea din această zonă.