obloane interior Shutters Factory

Testimoniale

Motivația noastră provine din satisfacția clienților noștri și suntem mândri să împărtășim cu tine câteva dintre părerile lor referitoare la colaborarea cu Shutters Factory. Aceste testimoniale au fost obținute direct din emailurile primite de la clienții noștri, precum și prin solicitări speciale făcute pentru a evidenția experiențele lor pozitive.

În timp ce citești aceste păreri ale clienților noștri, vei descoperi cuvinte de apreciere, loialitate și încredere, care reflectă calitatea și excelența produselor noastre. Ele sunt o dovadă a faptului că punem mereu în prim-plan nevoile și satisfacția clienților noștri.

Te invităm și pe tine să te lași inspirat de experiențele pozitive ale clienților noștri. Descoperă cum am reușit să îndeplinim cerințele și așteptările acestora, oferindu-le soluții personalizate și produse de cea mai înaltă calitate. Citește cu atenție fiecare testimonial și vei înțelege de ce colaborarea cu Shutters Factory este sinonimă cu satisfacția.

Le mulțumim tuturor celor care și-au luat timpul să împărtășească opinia lor. Testimonialele lor ne încurajează să continuăm să ne dedicăm în totalitate și să oferim cele mai bune servicii și produse.

5 stele
Obloanele sunt bine făcute și se potrivesc perfect în cameră. Victor care le-a montat a fost rapid, prietenos și mai presus de toate un adevărat profesionist. Rezultatul final este peste așteptări și aș recomanda serviciile voastre.
Irinel Medaru

 

5 stele
Lucru excelent, obloanele arată uimitor, produs de calitate, montat perfect.
Mihai Babiș

 
obloane interior Shutters Factory
 

5 stele
Obloanele sunt cu adevărat drăguțe, serviciul cu clienții a fost pe măsură, instalarea a fost rapidă și curată, iar domnul Marius montatorul a fost prietenos, ordonat și profesionist. Aș da șase stele dacă aș putea! Mulțumesc tuturor celor implicați.
Tania Maciulschi

 

5 stele
Victor e un meșter și un om prietenos. A lucrat rapid, dar și-a luat timp pentru a se asigura că totul este făcut corect. De asemenea, a făcut ajustări la fiecare oblon acolo unde a fost necesar pentru a se asigura că acestea rămân în poziție atunci când sunt deschise și ne-a dat sfaturi privind îngrijirea și utilizarea. Cu siguranță aș recomanda.
Leonard Chelariu

 
obloane interior Shutters Factory
 

5 stele
Am ales această companie după ce am văzut o reclamă pe net. Telefon pentru o ofertă, un angajat a răspuns prompt și politicos. Ne-am luat decizia datorită profesionalismului său în câteva ore de la oferta sa, iar problema noastră cu cadrul de jur împrejur a fost ceva ce am aflat doar mai târziu că va fi un pic dificil dar rezolvat rapid. Pe 21 mai Victor montatorul a venit pentru a ne instala obloanele, din păcate, am avut alți meseriași care înlocuiau 2 din cele 4 ferestre unde trebuiau să fie obloane și a trebuit să aștepte un pic. Victor este un atu absolut pentru această companie și atenția lui pentru detalii a mers dincolo de ceea ce ne-am obișnuit în trecut. Felicitări pentru realizarea unui produs de calitate. Nu voi ezita să vă recomand oricui va fi interesat de obloane.
Andrei Jordea

5 stele
Foarte profesionist, nu a lăsat mizerie, a lucrat fără întreruperi și arată fantastic. Recomand Shutters Factory.
Violeta Fochiș

 

5 stele
Suntem mulțumiți de calitatea obloanelor și îi mulțumim lui Victor care a făcut o treabă foarte bună cu montatul lor.
Jenel Zelinca

 

5 stele
Obloane instalate, de dl Marius… ce pot să spun… pur și simplu minunat, muncitor liniștit, curat, fără probleme, toți din firmă foarte profesioniști, iar obloanele, nu mă pot opri să mă uit la ele, pur și simplu sunt perfecte.
Diana Lapoviță

 
obloane interior Shutters Factory
 

5 stele
Sunt foarte mulțumit de instalarea obloanelor și serviciul oferit. Potrivirea a fost perfectă, materialele comandate au fost exact măsurate; fără emoții. Serviciu complet fără griji. Victor a fost foarte rapid și de ajutor, a finalizat instalarea obloanelor pentru șase ferestre în două ore. Aș recomanda cu căldură Shutters Factory și pe Victor.
Nicușor Pocaliuc

 

5 stele
A fost o plăcere să tratezi cu Petruș, a fost foarte eficient. Obloanele arată uimitor, sincer apreciez priceperea și grija pe care Petruș le-a avut în instalarea lor. Voi recomanda Shutters Factory familiei și prietenilor care sunt interesați să instaleze obloane. Un mare mulțumesc încă o dată.
Ciprian P.

 

5 stele
Experiența a fost excelentă de la comunicarea ofertei pana la realizare. Produsul a fost ce ne-am dorit iar montajul exact cum trebuie.
Cristi M.

 
obloane interior Shutters Factory